Camere

hotel timisoara camere

Cele 191 de camere și 18 apartamente sunt gândite pentru a vi se potrivi, în funcție de contextul călătoriei. Indiferent de ce veți alege, corpul de patru sau de cinci stele, vă bucurați de încăperi spațioase și luminoase, în care confortul asigură liniștea – emoția care ne caracterizează. Singura legătură cu exteriorul este decorul modern, cu detaliile fine ale artei contemporane, un frumos care se alătură demersului nostru de a lăsa în urmă zgomotul orașului.

În dorința de a vă oferi o experiență plăcută, ne-am asigurat că saltelele sunt potrivite nopților petrecute departe de casă. Plăcut încă de la prima atingere, patul este un loc de refugiu gândit special pentru a minimiza posibilul disconfort. La fel, nutriția și zona de wellness sunt dedicate unui sejur desăvârșit.

Elite Suites

Apartamentele spațioase, între 80 m² și 100 m², pun la dispoziție un dressing, în holul de intrare, un living echipat cu fierbător și cafetieră, pentru momentele calme, de reculegere, necesare oricărei călătorii. Mobilierului modern i se adaugă confortul unui king size bed (200/200), iar cele două băi completează designul plăcut al întregului spațiu.

pet friendly

Elite Rooms

Camerele moderne, de 50 de m², cu king size bed (200/200), oferă o atmosferă caldă, specifică momentelor de relaxare promise încă de la primii pași făcuți în interiorul hotelului. Băile spațioase, cu duș și cadă, întregesc estetica unui sanctuar al liniștii, care oprește, alături de celelalte elemente, agitația orașului. King bed

pet friendly

Business Suites

Apartamentele smart, de 70 m², primesc șederile prelungite într-un spațiul echipat cu queen bed (180/200), kitchenette – cuptor cu microunde, frigider și fierbător, canapea extensibilă, utilă călătoriilor în familie și nu numai. Băile, deși estetice și moderne, răspund tuturor nevoilor oaspeților noștri.

pet friendly

Business Rooms

Camerele confortabile, de 25 m², găzduiesc experiențe plăcute, având toate necesitățile unei șederi de scurtă durată. Cu posibilitate de alegere între queen bed (180/200) și twin (90/200), zonă de relaxare cu fotoliu și masă de cafea, fiecare colț al încăperii invită la relaxare.

pet friendly