Fă-ți o surpriză în decembrie – un city break în Timișoara

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine? Timp de tihnă, concediu împreună cu familia, depănat amintiri la gura sobei, distracție, relaxare, călătorii, aventură, zăpadă, frig? 

 

Orice ar fi să alegi sau să asortezi dintre cele de mai sus, un lucru e sigur: Crăciunul trebuie să fie magic. Este perioada aceea din an când ne întoarcem spre noi înșine, când ne redescoperim sufletul și încercăm să-l umplem cu bucurie. Să ne facem plinul pentru anul ce va să vină. Este luna de terapie de care avem nevoie, ultima lună din an și cea mai frumoasă. 

 

Anul acesta, luminițele sunt mai puține, brazii mai neîmpodobiți, întunericul mai întunecat. Nu lăsa pandemia să strice bucuria lunii decembrie! Ia în mâini frâiele spiritului iernii și fă din luna decembrie 2020 perioada care să lumineze retrospectiv tot anul ce trece. 

 

Îndrăznește să visezi la un city-break în siguranță, rezervă-ți camera la cel mai central hotel din Timișoara. Tot ce trebuie să faci e să pui în bagaj hainele groase, masca, dezinfectantul de mâini și bucuria și lejeritatea de a te lăsa în mâinile unui oraș cosmopolit, intercultural și tolerant. Ca Moș Crăciun!